Pastrimi kimik

Swiss Qualitat

Tani keni zgjidhjën për pastrim në Pastrimin Kimik Swiss Qualitat, e para e këtij lloji në Kosovë me kualitet të garantuar zviceran. Tek ne mund të bëni larjën e çarçafëve të moteleve, të spitaleve, restoraneve dhe lokaleve të ndryshme. Të gjitha këto pas larjës paketohen në mënyrë profesionale. Në Swiss Qualitet pastrimin kimik e bëjmë qe nga perdet, batanijet, jorganave të ndryshëm. Gjithashtu tek ne mund të bëni larjën kimike të këmishave dhe setrave, pantollonave, palltove, fustaneve solemne dhe vellove të ndryshme të të gjitha llojeve me pastrimin më kualitativ kimik. Pastrimi kimik Swiss Qualitat gjendet përball shkollës fillore "Emin Duraku" tek banesat HIM, në katin e dytë. Tek ne transporti është GRATIS.


Pse Swiss Qualitat?

Sepse ne jemi të dëshmuar me kualitet zviceran dhe ofrojmë pastrim kimik më cilësor në vend dhe me garancion për krejt punën tonë. Pastrimi jonë ështe kualitativ, paketimi profesional kurse transporti është GRATIS.

Shërbimet

Më poshtë mund të gjeni disa nga shërbimet tona kryesore i kryejmë:

Biznese

Pastrimi Kimik Swiss Qualitat ofron pastrim kimik për biznese të ndryshme, hotele, restorane, spitale dhe lokale të ndryshme. Tek ne mund të lani çarçafëve, mbulesa tavolinash etj.

Shtëpi

Ofrojani vetës kënaqësinë e çarçafëve, jorganëve dhe batanijeve të pastra. Tek ne të gjitha këto mund t'i sjellni për larje. Në fund paketimi bëhet në mënyrë profesinale.

Rrobat personale

Rrobat qe janë të bukura, ju bën të ndiheni shumë mirë. Nje nga avantazhet e pastrimit kimik është edhe pastrimi nga yndyrëra dhe vajra të ndryshme. Tek ne mund të sjellni këmisha, setra, pantolla, pallto etj.

Fustanat solemne dhe vello

Për dukjën tuaj sa më të bukur në një aheng tek ne mund t'i sjellni fustanet e juaja solemne, fustanet nuserie dhe vellot për pastrim kualitativ të garantuar.

Kontakti

Më poshtë mund të na kontaktoni për cfarëdo pyetje apo kërkese qe mund të keni:

Pastrimi Kimik Swiss Qualitat
Rr. De Rada p.n,
20 000 Prizren
Republika e Kosovës

+377 45 855-551
+386 49 226-070